022. Lao Tsu és Kwan Yin légpermet, a szenvedés elengedése

13 500 Ft

Elengedni a múltat életünk legnagyobb feladata. A földi élet, mint tanulás és tapasztalás magában hordozza annak a lehetőségét, hogy kiteljesítsük életünket. Vajon képesek vagyunk az elengedésre?

Képesek vagyunk szembenézni az árnyékokkal és balzsamos esszenciával támogatva belélegezni az új élet ajándékát?

Ebben segít ez a Kvintesszencia

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

Lao Tsu egy mester alkimista, az energiák átalakításának mestere. Kwan Yin az együttérzés és a kegyelem istennője. A Lao Tsu és Kwan Yin Légpermet támogatólag hat a regressziós terápiák során, előhozva elmúlt életekből származó információkat. Kwan Yin együttérzésével megérthetjük, elfogadhatjuk és megbecsülhetjük múltbéli tapasztalásainkat. Ezzel lehetőségünk van a mély béke átélésére. Ez a Kvintesszencia felszínre emelheti az ősi kínai bölcsesség emlékeit is.

A Lao Tsu és Kwan Yin Kvintesszenciával a tudatosságunk előterébe helyezi lényünk legkooperatívabb, legkegyelmesebb és legkommunikatívabb aspektusait. Talán megoldunk egy problémát, és rálelünk a benne rejlő ajándékra. Gyakran, amikor megváltozatjuk a hozzáállásunkat és a gondolkodásunkat, azzal tendenciákat és körülményeket is váltunk az életünkben. Ez az esszencia segít elengedi a feszültségmintákat a testünkben, érzelmeinkben és a tudatunkban. Javítja az energiacentrumaink működését. Használatával megtapasztalhatjuk az együttérzés és a tápláltság érzetét.

Lao Tsu és Kwan Yin a kegyelem és az együttérzés gyógyító áramlatát az Anya és Apa Istentől hozza. Ha a korábbi inkarnációink során a sokk élménye kapcsolódott valamely tapasztalásunkhoz, akkor Lao Tsu segít tisztázni ezeket a sokkokat, és segít megtapasztalni a múltbéli szituációk alkímiai átalakulását. Ez a Kvintesszencia különösen hasznos lehet a szexualitással kapcsolatos sokkok enyhítésében. Amikor nem ismerik el legnagyobb erőfeszítéseink értékét, akár gyerekként az iskolában, akár felnőttként egy hasonló helyzetben, akkor Lao Tsu és Kwan Yin együttérző módon enyhítheti, majd pozitív és felemelő érzéssé alakíthatja a csalódottságot.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„022. Lao Tsu és Kwan Yin légpermet, a szenvedés elengedése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük