026. Lila Pomander – megkönnyíti a meditációs elcsendesedést

11 500 Ft

A lila pomander megnyitja érzékelésünk kapuit, és tudatos figyelmünket a magasabb síkok felé vezeti. A változás, a gyógyulás esszenciája, segít újrarendezni életünket.

Leírás

A Lila Pomander megnyitja érzékelésünk kapuit, és tudatos figyelmünket a magasabb síkok felé vezeti. Segít kapcsolódni életünk valódi céljához, küldetésünkhöz. Használatával tudatosabbakká válhatunk azzal kapcsolatban, hogy miért vagyunk itt, és miért éppen most vagyunk itt. A Lila Pomander gyengéden támogat abban, hogy felismerjük a szolgálat és az áldozathozatal megfelelő minőségeit, hogy képesek legyünk megvalósítani a segítői hivatást és az Élet szolgálatába állni. 

A Lila megnyugvást és jó szolgálatot tesz meditáció előtt. Kiegyensúlyozza a két agyfélteke közötti információ- és energiaáramlást. Megnyugtató illata segít lelassulni és megérkezni az itt-és-mostba.

Segíti az átalakulást, és a dolgok teljessé válását. Kifejezetten a transzformációhoz kapcsoljuk, a változás támogatója.

Ha úgy érezzük, a változást hátráltatja az elme szorongása, félelme az új helyzettől, javasoljuk az élettérbe a sárga pomander légpermetet.

Erről bővebben:

Sárga pomander légpermet 100 ml

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„026. Lila Pomander – megkönnyíti a meditációs elcsendesedést” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük