026. Maha Chohan légpermet, Földanya türkiz mestere

12 500 Ft

Maha Cohan a türkiz tanító. A Kék bolygó szelleme, egy magasabbrendű tudatosságot képvisel, amivel kapcsolódva ősi mély bölcsességeket hozhatunk fel magunkban. Segít bennünket abban, hogy kapcsolódjunk saját individuális igazságunkkal.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

Leírás

Maha Chohan a Nagy Tanító, az egyetlen Mester Lény, aki nem inkarnálódott. Ő a többi mester tanítója,és a Lemúriai civilizáció ura volt egy ősi földön, ahol az emberek, más jellegzetességeik mellett, sok figyelmet fordítottak a kreativitásukra, leginkább a színek és a hangok segítségével.

A Maha Chohan Quintesszencia abban segít, hogy kapcsolatba kerüljünk a kreativitásunkkal, és megtapasztaljuk a Teremtővel és a létezés kreatív erejével való együttműködés érzetét. Segít kapcsolatba kerülnünk a belső mesterünkkel, így könnyebben meghallhatjuk, mi az, amit kommunikálni szeretne felénk. Ez az esszencia kaput nyit a kollektív tudattalan és az angyali világok felé.

Maha Chohan inspirálttá tesz, amikor tömegmédiával foglalkozunk, vagy a zene,a tánc esetleg színművészet által kívánjuk magunkat kifejezni. Segítségünkre van akkor is, amikor intuitív masszázst végzünk. Segít, amikor improvizálnunk kell.

Maha Chohan támogatja az Új Évezred bölcsességének kifejeződését, és elősegíti a szívből jövő kapcsolatok kialakulását. Bátorítja a pozitív minőségekkel kapcsolatos tudatosságot a fény munkásai és a Szivárvány Harcosok számára, erősítve az érző lényünket. Halvány türkiz színével Maha Chohan aquamarin energiákkal ajándékozza meg a Vízöntőkort, Atlantisz újjáéledését, aktívan működve ebben a régvárt periódusban, hogy a fény-tudatosság felé törekvő lelkek új civilizációjának törvénye megnyilvánulhasson a földi síkon is. Már jó ideje folynak genetikai vizsgálatok növényken és állatokon, ahogyan az a régmúlt Lemúria és Atlantisz idejére is jellemző volt. Ennek a genetikai beavatkozásnak az emléke, és az ezzel az erővel történő visszaélés lehetősége mindannyiunk memóriabankjában jelen van. Maha Chohan segít abban, hogy felismerjük az ezen erővel történő visszaélés témáját, kifejezetten a genetikai módosítások területén. Segít életre kelteni a tudomány-előtti ismereteinket, és erősíti a kapcsolatot a szellem és a tudat között.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„026. Maha Chohan légpermet, Földanya türkiz mestere” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük