025. Maha Chohan, Földanya türkiz mestere

12 500 Ft

Kulcsmondat: Tudatosabbá válni azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit az érzéseink területéről ki akarunk fejezni.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B62

Szín: Halvány Türkiz

Sugár: Türkiz

Kulcsmondat: Tudatosabbá válni azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit az érzéseink területéről ki akarunk fejezni.

Maha Chohan a Nagy Tanító, az egyetlen Mester Lény, aki nem inkarnálódott. Ő a többi mester tanítója,és a Lemúriai civilizáció ura volt egy ősi földön, ahol az emberek, más jellegzetességeik mellett, sok figyelmet fordítottak a kreativitásukra, leginkább a színek és a hangok segítségével.

A Maha Chohan Quintesszencia abban segít, hogy kapcsolatba kerüljünk a kreativitásunkkal, és megtapasztaljuk a Teremtővel és a létezés kreatív erejével való együttműködés érzetét. Segít kapcsolatba kerülnünk a belső mesterünkkel, így könnyebben meghallhatjuk, mi az, amit kommunikálni szeretne felénk. Ez az esszencia kaput nyit a kollektív tudattalan és az angyali világok felé.

Maha Chohan inspirálttá tesz, amikor tömegmédiával foglalkozunk, vagy a zene,a tánc esetleg színművészet által kívánjuk magunkat kifejezni. Segítségünkre van akkor is, amikor intuitív masszázst végzünk. Segít, amikor improvizálnunk kell.

Maha Chohan támogatja az Új Évezred bölcsességének kifejeződését, és elősegíti a szívből jövő kapcsolatok kialakulását. Bátorítja a pozitív minőségekkel kapcsolatos tudatosságot a fény munkásai és a Szivárvány Harcosok számára, erősítve az érző lényünket. Halvány türkiz színével Maha Chohan aquamarin energiákkal ajándékozza meg a Vízöntőkort,  Atlantisz újjáéledését, aktívan működve ebben a régvárt periódusban, hogy a fény-tudatosság felé törekvő lelkek új civilizációjának törvénye megnyilvánulhasson a földi síkon is. Már jó ideje folynak genetikai vizsgálatok növényken és állatokon, ahogyan az a régmúlt Lemúria és Atlantisz idejére is jellemző volt. Ennek a genetikai beavatkozásnak az emléke, és az ezzel az erővel történő visszaélés lehetősége mindannyiunk memóriabankjában jelen van. Maha Chohan segít abban, hogy felismerjük az ezen erővel történő visszaélés témáját, kifejezetten a genetikai módosítások területén. Segít életre kelteni a tudomány-előtti ismereteinket, és erősíti a kapcsolatot a szellem és a tudat között.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„025. Maha Chohan, Földanya türkiz mestere” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük