005. Mélyvörös Pomander légpermet – védi a teret a negatív energiák ellen

12 500 Ft

A Mélyvörös Pomander harmonizálja az alapcsakrát, és intenzív energetikai védelmet nyújt. A légpermet formája különösen jó minden olyan energetikai munkában, melyben a földanyával dolgozunk. Csak fújjuk a permetet a koronacsakra fölé, vagy a terembe, ahol a csoport dolgozik, és engedjük, hogy az esszencia lefelé a föld felé peregjen, át a térben vagy az aurán.

 

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

Leírás

A Mélyvörös Pomander harmonizálja az alapcsakrát, és segít a meditáció vagy bármilyen egyéb terápiás gyakorlatot követő leföldelésben. Ez a Pomander biztosítja a legerősebb védelmet az energiavesztéssel szemben, felerősíti és újraépíti a fizikai test energiaszinjét, amikor fáradtnak és levertnek érezzük magunkat.

A Mélyvörös kifejezetten hasznos olyan helyzetekben, amikor nehéz a testbe visszakerülni, például egy pszichotikus roham után, vagy olyankor, amikor szétkapcsolódás történt a testben, az energiák szintjén, mint például érzelmi megrázkódtatás esetében. Ez a pomander stresszoldó hatással bír az elektromagnetikus mezőre nézve, és segít csökkenteni bármilyen túléléssel kapcsolatos félelmet a pénzügyi helyzetünk vagy az egészségünk terén. Aktiválhatja a jobb agyféltekét, és a mélyről jövő feminin intuíciót.

A melegítő és energetizáló Mélyvörös afrodiziákumként is használható.

A pszichés aktivitás -semlegesítő hatása miatt a tértisztításban is jó eredménnyel alkalmazható. Védelemként szolgálhat rituálék és szent táncok során, és megvédi a résztvevőket minden olyan energetikai negatív hatástól, mely azáltal jön létre, hogy a Fény alapvetően magához vonzza az Árnyékot.

Ha szeretnénk még mélyebben kapcsolódni a földi szeretet és védelem energiáival, javasolt a Krisztus kvintesszencia használata.

erről bővebben:

Krisztus kvintesszencia

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„005. Mélyvörös Pomander légpermet – védi a teret a negatív energiák ellen” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük