Narancs permet – 20 ml * életöröm

6 500 Ft

A narancs pomander az életöröm esszenciája. Nagyon finom narancsillata van, és ezért igazán mosolygós érzés használni, de érdekes módon ez egy nagyon komoly energetikai szer. A múltbéli negatív érzéseket oldja az aurából. Ezzel a narancs az életöröm energiáját hordozza, ezért ha igazán vidám napokat szeretnél, használd ezt parfümként, és vidd magaddal mindenhova a vidámságot.

Illatát adja: mandarin, szantálfa, bergamott, édes narancs
folyékony kristálya: kalcit, cinkit, tűz opál, carnelian
Ha szeretnéd az illatát kipróbálni, kérlek gyere be hozzánk 🙂

 

Kategória:

Leírás

Az elektromagnetikus mező és az asztrális test között található az éteri test. Az éteri testen hoz létre lenyomatot minden sokkos állapot.

Mit is jelent a sokk valójában?

A sokk olyan esemény, amely lélek és a tudat, esetenként a test számára hirtelen, váratlan bántásként jelenik meg. Az esemény olyan erős érzelmi hatással bír, mintha megállna az idő. A tudat teljesen jelen van a pillanatban, pl. baleset esetén minden gondolat elszáll, csak a jelen marad, azonban a traumatizált állapot létrehoz egy energetikai és lelki sérülést, ami miatt az ezt elszenvedő személy mintha ottragadna a sokkos pillanatban.

Az ott megélt tapasztalot érzelmi lenyomata továbbvivődik, és rendkívül sokféle módon okozhat problémát.

akár testi a tünet, akár lelki, a narancs pomander elkezdi “helyrerakni” az energetikai rendszerünket, anélkül, hogy emlékezni kellene (regresszió) a traumatikus eseményre.

Ez a tapasztalat nagyon sokrétű, nem csak a balesetek vagy más súlyos esetek hozhatnak létre sokkot, hanem minden olyan váratlan negatív érzelmi sérülés, ami nagyon erős kihatással van az életünkre. 

Teljesebb módon lehetünk képesek megélni a jelen pillanatot, ha feloldjuk a múltból eredő érzelmi- és reakciómintákat.

Létezik valami, amit az Aura – Soma igaz aurának hív. Ez egy olyan “fénygömb” ami a lélekszínünkben pompázik, ami az esszenciális lényegünkhöz tatozik. A sokkos helyzetekben az igaz aura elmozdulhat az auránkban a bal alsó borda szintjén található éteri rés felé. A rés egyfajta menekülő út az igaz aura számára egy traumatikus helyzet után. A narancs pomander segít visszaterelni az igaz aurát a normális helyére, a test arany területére, és segít bezárni az éteri rést.

A Narancs Pomander segítségével sokkal kiegyensúlyozottabb állapotba kerülhetnek azok, akik technológiával vagy elektromos készülékekkel kapcsolatos nehézségekkel küzdenek. Regressziós terápia során védelemként, és az emlékezetben újra felidézett sokk elnyelőjeként is funkcionálhat. 

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Narancs permet – 20 ml * életöröm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük