016. Olajzöld Pomander – a női energiák gyógyítása

12 500 Ft

Az olajzöld pomander a szív sebeit oldja fel. Ha létezik esszencia az elengedés segítségére, hát ez az. Olvasd lentebb… 🙂

Leírás

Az olajzöld történetét úgy kezdjük, hogy az olajbogyó marinálódását értsük. Ahhoz hogy az olajbogyó finom legyen, egy marinálódáson kell átesnie, ahol olyan sós vízbe áztatják, melyben átalakul.

Testünk 70%-a sós víz, tehát sejtjeink megújulása is ugyanez, mégha a szemnek láthatatlan is.

A szív felé vezető hidat hívjuk Olajzöld Hídnak is. Ez a szív kinyílásához vezető úton, amely valójában egy nagy spirituális fejlődés, mert megtanít arra, hogy az ember akarata és az Isten akarata nem feltétlenül egyezik.

Ez a női bölcsesség, a feminin intuíción alapuló Hold-energia.

A Telihold az, aki/ami bevilágítja az utat, tehát női bölcsességével megvilágítja az ösvényt, amerre lépni érdemes.

Ahhoz, hogy ehhez a női bölcsességhez hozzáférjünk, nagyon fontos, hogy az szív felé vezető energetikai híd tiszta és nyitott legyen. Ez segít abban, hogy nőként jobban érezzük, értsük a férfiak világát, és elengedjük azokat a múltbéli csalódásokat, amik miatt a Telihold energia nem tud érvényesülni.

Ugyanakkor ez az olajzöld marinálódás hozzásegít bennünket, hogy jobban együttműködjünk az isteni akarattal, és empatikusabbá váljunk, egy magasabb nézőpontból rálátni az élet érzelmi kérdéseire.

Az olajzöld pomander segít felülemelkednünk a szorongáson, a félelmeken és a csalódottságon, melyek az érzelmeinkhez kötődnek. Serkenti a feminin, szív-központú vezetői minőséget és együttműködést a verseny helyett, egyben fokozza azon képességünket is, hogy kiálljunk az igazunk mellett. Megvilágíthatja a lehetőségeinket, amikor valamilyen válaszúthoz érkezünk életünk során, vagy  éppen egy komolyabb döntéshelyzet előtt állunk.

Fertőtlenítő hatással is bír. A finomanyagi testeink területén hasznos a féltékenység, az irigység és egyéb nehéz érzelmek letisztításában, oldja a térrel kapcsolatos problémákat, pl. az agorafóbiát és a klausztrofóbiát.

Ezen a belső hídon haladva nagyon fontos hogy kapcsolatban maradjunk az önmagunk iránt érzett szeretettel, ezért jó, ha az életterünkbe a rózsaszín pomandert is használjuk. Különösen akkor, amikor úgy érezzük, a nehézségekkel magunkra maradtunk.

erről bővebben:

Rózsaszín légpermet 100 ml

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„016. Olajzöld Pomander – a női energiák gyógyítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük