018. Orion és Angelika légpermet, a párkapcsolat gyógyítása

12 500 Ft

Kulcsmondat: Új kezdetek és befejezések

Leírás

Orion és Angelika két nagy angyalként nyitnak és zárnak minden napot: Orion, a tér szent kékjével hozza az éjszakát, és kíséri a napot az égbolton. Angelika, a kozmikus szeretet szent rózsaszínjével üdvözli a hajnalt. Angelika összegyűjti a tisztátalanságot önmagunkon belül és a Földön egyaránt, és mélyen megtisztít a negativitástól.

Az Orion és Angelika Quintesszencia segít összhangba kerülni a szinkronicitással, hogy a megfelelő helyen legyünk a megfelelő időben. Segíthet elkerülni a jet lag érzését, összhangba hozva a finom testeinket, hogy minden szinten megérkezzünk a célállomásunkra a fizikai testünkkel egyidőben. (erre a célra oly módon használd az Orion és Angelika Quintesszenciát, hogy három cseppet cseppentesz belőle a csuklóid területére mielőtt a gép felszáll, majd minden időzónán való átrepüléskor, valamint leszállás után is). Ez a Quintesszencia fénnyel telíti az asztráltestünket is.

Orion és Angelika segítségükre lehet projektek kezdetekor és befejezésekor. Ha nehezen vállaljuk a felelősséget saját fényünkért, akkor lehet, hogy kellemetlennek találjuk ennek a Quintesszenciának az illatát. Hasznos lehet akkor is, amikor a Föld gyógyításával foglalkozunk, és csillapítja a földsugárzások keltett geopatikus feszültséget is.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„018. Orion és Angelika légpermet, a párkapcsolat gyógyítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük