015. Pallas Athéné, a nőiesség gyógyítása

11 500 Ft

Kulcsmondat: A szeretet és a szépség kreatív kifejeződése.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B57

Szín: Halvány Magenta

Sugár: Magenta

Kulcsmondat: A szeretet és a szépség kreatív kifejeződése.

Pallas Athena és Aeolus a szépség és a magasabb rendű igazság szeretetét, és az arra való ráébredést hozza. Hasznos lehet az álmokkal kapcsolatos munka terén, támogatva a tudatos álmodást, hogy olyanná álmodhassuk a dolgokat, amilyenek szeretnénk, hogy legyenek. Pallas Athena segít emlékezni az álmainkra, így inspirációt meríthetünk belőlük és dekódolhatjuk őket azáltal, hogy felismerjük saját álmaink szimbolikáját. Mind az álombéli életünkben, mind az ébrenlét alatt Pallas Athena és Aeolus segít felfedni mindazt, ami általában rejtve van, amit jobban tennénk, ha elengednénk, segítve ezzel, hogy álmokat álmodhassunk, víziókat láthassunk, és alkothassunk akár toll, akár ecset, zene vagy tánc által.

A magenta sugár mestereiként, Pallas Athena és Aeolus arra emlékeztet bennünket, hogy gyengéden bánjunk az energiáinkkal, és az apró dolgokkal való törődés  gyakorlatában szerezzünk jártasságot.Ha nem tetszik az életünk úgy, ahogy éppen van, ha szeretnénk felülemelkedni régi mintákon, választhatjuk azt, hogy változtatunk azon a módon, ahogy energiáinkat használjuk. Akkor az energia – a hozzáállás és törődés energiája – amivel az apró dolgok felé fordulunk az életben ott lesz számunkra azokban a pillanatokban is, amikor arra a legnagyobb szükségünk van.

Pallas Athena és Aeolus segít kapcsolatba lépnünk a sámánisztikus tradíciókkal, kifejezetten azokkal, melyek ősi bölcsességet hordoznak, és a Földdel való kapcsolatunkra vonatkoznak. Pallas Athena és Aeolus az észak-amerikai indián tradíciókhoz, az Aboriginal föld-énekekhez és az ókori görög és római istenek és istennők mitológiájához kötődik. Segíti a bőségtudatot, így megérthetjük, hogy valójában már mindenünk megvan, amire szükségünk lehet.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„015. Pallas Athéné, a nőiesség gyógyítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük