002 Rózsaszín Pomander – szeretet és nyugtatás az aurába

11 500 Ft

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  leoldva a másoknak való megfelelés terhét. Ez a valódi önszeretet energiája.

Leírás

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  nem pedig  amilyenek lenni szeretnénk. Táplálja az érzelmi jóllétünket, melegséggel tölti el lényünket. A Rózsaszín reprezentálja azt a biztos pontot, mely mindannyiunk létezésének alapját képezi. A törődés és szeretet bármit lehetővé tesz. A Rózsaszín különösen jól alkalmazható csoport energiák harmonizálására, és az agresszió semlegesítésére. Kiváló bármilyen csoportmunka vagy találkozó kezdetén, hogy elősegítse a harmonikusabb interakciókat és a kölcsönös tiszteletet.

A Rózsaszín védelmet nyújt, amikor megnyílunk az igaz szeretet felé, segít elhinni, hogy szerethetőek vagyunk, és segít fenntartani a mások felé irányuló gyengédség áramlását anélkül, hogy irritálttá vagy reaktívvá válnánk.

A Rózsaszín összhangban áll a rózsakvarc energiáival, mely egy különös jelentőséggel bíró kristály az Egyensúlyüvegekben.

 

Ha szeretnénk az önszeretet energiáit még intenzívebben megélni, javasolt a 81-es Egyensúlyüveg használata.

Erről bővebben:

81. Egyensúlyüveg

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„002 Rózsaszín Pomander – szeretet és nyugtatás az aurába” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük