014. Saint Germain légpermet, az energiák átalakítója, a transzformáció mestere

13 500 Ft

Kulcsmondat: Gyógyítás, meditáció és átalakítás.

Leírás

Saint Germain az átalakulás lila lángjának energiáját képviseli. A negatív energiák pozitívvá alakításának katalizátoraként működik. Segít abban, hogy képesek legyünk előrevinni és átalakítani bizonyos helyzeteket. Bármely szituációban gyógyító energiát képvisel. A Saint Germain Quintesszencia vibrációja egybecseng a francia forradalom jelszavaival: szabadság, egyenlőség, testvériség (és ebben az esetben a nővéri közösség is). Magas rezgésű energiákat vonz be az összes fő energiaközpontunk, a férfi/női aspektusaink jól-léte érdekében.

Saint Germain nyugtató hatással bír az éterikus, asztrális és elektromagnetikus mezőnkre. Segít elvonatkoztatni a korábbi azonosulásainktól, hogy képesek legyünk kívülről szemlélni önmagunkat. Segítségével könnyebben átengedhetjük magunkon az energiákat anélkül, hogy túlságosan hozzájuk tapadnánk. Így talán a reakció helyett valódi válasz adására is képessé válunk. Amikor nyugodtak és részrehajlás-mentesek vagyunk, akkor a lehető legjobb áramolhat rajtunk keresztül. Ezzel egyidőben Saint Germain feléleszti az összes szereplőt – az összes minőségünket – életünk színpadán. Lehetővé teszi, hogy a jövő energiái áthassák a jelen pillanatát. Az azonosulásmentesség állapotában megtapasztalhatjuk a láthatatlanság pozitív, és esetleg nehezebb konzekvenciáit is. Az alázatosság egy pozitív aspektus; azonban vonakodni attól, hogy felvállaljuk saját személyes erőnket és hatalmunkat már inkább negatív aspektus. Saint Germain segít megnevezni ezeket a problémákat, és így átalakítólag hat minden pillanatban.

Az átalakulás energiáján keresztül, Saint Germain megtisztítja a gyökércsakrához kapcsolódó problémákat, úgy mint túlélés, biztonság, egészség és pénzügyek. Az elvonatkoztatás képességével,Saint Germain hasznos lehet terapeutáknak, akik a kezükkel dolgoznak, támogatva azt, hogy a gyógyító energia rajtuk keresztül áramolhasson a kliensük felé. Ez a Quintesszencia megtisztíthat hosszan elnyúló érzelmi problémák esetén.

Saint Germain segíti az egészséges légzést. Amikor képesek vagyunk teljesen elengedni a lélegzetünket és kilélegzünk, akkor az új élet előtt csakúgy, mint az új belégzés előtt is nyitva áll az út. Ahogy egyre több mindent vagyunk képesek elengedni, úgy egyre szabadabban születhetünk újjá. Ahogy az ametiszt segít a dolgoknak visszanyerni eredeti állapotunkat, ez a Quintesszencia segít visszatérnünk a saját természetes állapotunkba. Támogatólag hat születés- és regressziós terápiák során. Segít spirituális energiává alakítani a szorongás vagy az ingerlékenység érzetét. A magasabb rendű tudáshoz vezető kapu kulcsát ajánlja kezünkbe, a tudatot megérintő tudat lehetőségét.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„014. Saint Germain légpermet, az energiák átalakítója, a transzformáció mestere” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük