024. Sanat Kumara és Lady Venus Kumara légpermet, a gyerekkor gyógyítása

13 500 Ft

A Kumarák finom égi esszenciája a halvány sugár erejét hordozza. Gyengéd, támogató erő, ami segít bennünket abban, hogy megerősödjönk az önmagunk iránti szeretet-kapcsolódásunkban.

Sanat Kumara a férfioldal, Lady Venus Kumara a női oldal. együtt, kettős áramlásban vigyázzák az álmunkat.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

 

Leírás

A Kumarák az Anyai és Apai energiák legmagasabb szintű princípiumát képviselik. Jelenleg ők felelősek az összes sugár beáramlásáért a Földre. Ők fejezik ki az „Amint fent, úgy lent” törvényét. Más szavakkal minden, amit tapasztalunk egyidejűleg létezik az isteni, az angyali világok, a Forrás, valamint a növények, az ásványok és az állati királyságok szintjein is.

Az összes sugár rendszerezőjeként a Kumarák segíthetnek kapcsolatba kerülni bármelyik másik sugárral. Ezért amikor nem vagy biztos benne, hogy melyik Kvintesszenciát válaszd, akkor használhatod először ezt. A Sanat Kumara és Lady Vénusz Kumara Kvintesszencia segít felfedezni, mi rejlik egy bizonyos körülmény gyökerénél, akár szóbeli bántalmazásról, akár érzelmi sokkról, akár problémás kondícionáltságról, kihívásokkal teli genetikai vonalról, vagy bármilyen más nehéz helyzetről van is szó. Segít megtalálni a pozitív női/férfi szerepmodellt önmagunkon belül. Abban is segít, hogy helyreállítsuk a testünk jobb és bal oldala közötti egyensúlyt az univerzális Anya és Apa princípiumok segítségével. Ebben az időben a Kumarák különösen aktívak a spirituális és a földi világ közötti híd megteremtésének segítésében. Mivel mindannyian az isteni lét szikrájából származunk, lényünk magában hordozza az Univerzum titkait is. A Kumarák táplálják azt a képességünket, amivel tudatába kerülünk saját fényünknek, így még nagyobb tudatossággal vállalhatjuk fel részünket az isteni terv kibontakoztatásában.

Ez a Kvintesszencia új oktávot nyit a magasabb rezgésszint elérése felé. Ha esetleg kellemetlennek érezzük az illatát, akkor valószínűleg nehézségeink adódhatnak az elengedéssel, mely talán egy múltbéli érzelmi sokk témájához kötődik.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„024. Sanat Kumara és Lady Venus Kumara légpermet, a gyerekkor gyógyítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük