015. Sárga Pomander légpermet– tanulás támogatására a térbe

11 490 Ft

A sárga pomander a napfény energiájával tölti fel lényünket, ezzel a bánat, a feszültség és a szorongás ellenszereként hat. Frissítő, citrusos illattal élénkít és energetizál. Légpermet formában javasoljuk abba a térbe, ahol gyerekek tanulása, fejlesztése és csoportfoglalkozása zajlik. Segít koncentrálni, fókuszban maradni, és vidám illatát a gyerekek is élvezik.

 

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

A sárga frissítő és élénkítő, különösen javasolt minden olyan helyzetben, amikor a szellemnek egy kis frissességre van szüksége.

Támogat a tanulásban és intuitív tudásunk asszimilációjában.  A Sárga különösen fontos az étel és a víz energiáinak feldolgozásában. Táplálékunkat nemcsak az ételből, hanem az egész környezetünk teljes energiamezejéből nyerjük, melyet pránaként előzetesen a solar plexusunkon keresztül fogadunk be. Különösen jó méregtelenítő kúrák részeként (külsőleg a pocakra kenve), és minden olyan helyzetben, amikor az emésztőrendszert szeretnénk megtámogatni.

A sárga pomander erősíti a gyógynövények és az ásványok hullámhosszait, hogy azok helyreállító, regeneráló és kiegyensúlyozó hatással lehessenek a testünkre.

A sárga pomander a napfény energiájával tölti fel lényünket, ezzel a bánat, a feszültség és a szorongás ellenszereként hat. Mérhetetlen öröm érzetét tárhatja elénk. Feloldhatja a negativitás, a cinizmus, az elutasítás vagy a depresszió érzéseit, és felemelő hatással lehet, ha a napfény hiányától szenvedünk, és emiatt kissé hibernált állapotban érezzük magunkat. A napfénnyel való kapcsolatánál fogva a Sárga Pomander segíthet az időeltolódás következtében fellépő “jet lag”, a hányinger, és egyéb utazással járó betegségek esetén.

Ha még több meleg napfényt szeretnénk a sejtjeinkbe, javasoljuk a napfénymentő használatát ebben találkozik az arany és a sárga, így még több fényenergiához és frissességhez juthatnak sejtjeink.

Erről bővebben:

Napfény mentő

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„015. Sárga Pomander légpermet– tanulás támogatására a térbe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük