03. Seraphis Bey permet – 20 ml * auratisztítás

6 500 Ft

Kulcsmondat: Megtisztulás és új kezdetek.

Kategória:

Leírás

Seraphis Bey a karmikus abszolúció lehetőségét kínálja, lehetőséget arra, hogy új fényben láthassuk karmánkat, már nem teherként, hanem a gyógyulás egy útjaként. Seraphis Bey magát a fényt képviseli. A tiszta szín (fény) reprezentálja a szenvedést, és a szenvedés megértését is. Amikor képesek vagyunk tényleg elvonatkoztatni az eddigi identitástudatunktól, akkor lehetőségünk adódik jobban megérteni a fény természetét. Ennek legfőbb példája, hogy egy hasonló megvilágosodás élmény után, kétezer évvel ezelőtt, Buddha első kijelentései is a szenvedés okairól és megértéséről szóltak. Amikor fényt vetítünk egy témára, láthatjuk, hogy nem teljesen olyan, mint amilyennek azt először gondoltuk. Seraphis Bey a finom testek abszolúciója által eloldoz a régi karmikus magok kötelékéből, fényt vetítve a múltbéli tapasztalatokra, így megkönnyíti a létezést a jelenben. Ez a Quintesszencia mélyebb megértést adhat a konfliktusok, a fájdalom és a szenvedés természetével kapcsolatban.

Seraphis Bey kifejezetten hasznos lehet terapeutáknak, akik megtisztíthatják a teret az egyes kezelések között, és megvédhetik, harmonizálhatják és erősíthetik a kliens auráját, hogy könnyebb legyen számára integrálni az átélt tapasztalatokat. Jó szolgálatot tehet a méregtelenítés és egyensúlyteremtés során is minden szinten. A legjobb, ha rózsaszínt is használunk a Seraphis Bey-jel egyidőben. Az együttérzés, a törődés és az önelfogadás, melyekkel a rózsaszín ajándékozhat meg, akár a Rózsaszín Pomander, akár Lady Nada Quintesszencia formájában, elősegíti a komfortérzetünket Seraphis Bey fényével kapcsolatban.

Ez a Quintesszencia kifejezetten hasznos lehet, amikor kvarckristályokkal dolgozunk, melyek mintegy kulcsként szolgálnak az ásványi királyságokhoz. Seraphis Bey segítségével beléphetünk a kristályok belső dimenzióiba, és energetikailag tisztíthatjuk meg azokat. Seraphis Bey az új kezdetek idején is segítségünkre lehet.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„03. Seraphis Bey permet – 20 ml * auratisztítás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük