010. Seraphis Bey légpermet, tértisztítás, kristálytisztítás, Egyensúlyüvegek tisztítása

12 500 Ft

Serpahis Bey a legtisztább energiasugár, a Fehér Fény Mestere. Egyiptomi mágikus energia, Serapis néven tisztelték, őt volt az a Fénylény két világ között, aki átvezette a lelket a megtisztuláson.

Így kvintesszencia formában is ez a feladata. Ha nagyon pontosan fogalmazunk, akkor a mi dolgunk, hogy összekapcsolódjunk ezzel a Felemelkedett Mesterrel, az ő dolga pedig, hogy a Tiszta Fehér Fény energiaminőségével átmosson bármit, aminek a hívására érkezzen.

Ezért ezzel az esszenciával tisztítunk:

aurát

kristályt

teret

kezelőágyat

Egyensúlypalackokat.

De akár az auótban is magunkkal vihetjük, aki sokat van úton, és sokfelé kapcsolódik, annak ez a legjobb megoldás, hogy megtistítsa önmagát az energetikai szennyeződésektől.

Betegekkel, lelkileg billenőkkel dolgozóknak ez a létező legjobb aurikus tisztító.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B54 Seraphis Bey egyensúlyüveg

Szín: Tiszta

Sugár: Tiszta

Kulcsmondat: Megtisztulás és új kezdetek.

Seraphis Bey kifejezetten hasznos lehet terapeutáknak, kezelőknek, gyógyítóknak és masszőröknek, akik megtisztíthatják a teret az egyes kezelések között, és megvédhetik, harmonizálhatják és erősíthetik a saját aurájukat, hogy a feladat során átvett energiákat semlegesítsék. 

Jó szolgálatot tehet a méregtelenítésnél és böjtnél, a fizikai tisztulást kiegészíthetjük az aura megtisztításával, azonban fontos, hogy a kvintesszenciákat külsőleg használjuk, ne vigyük bele teába, semmilyen folyadékba.

 

Seraphis Bey a karmikus abszolúció lehetőségét kínálja, mely azt jelenti, hogy támogat minden előző életekkel és karmával végzett tisztító munkát. Lehetőséget arra, hogy új fényben láthassuk karmánkat, már nem teherként, hanem a gyógyulás egy útjaként. Seraphis Bey magát a Fényt képviseli. A tiszta szín (fény) reprezentálja a Forrás, a Teljesség felé haladást, és ezért a szenvedés megértését is. Amikor képesek vagyunk tényleg elvonatkoztatni az eddigi identitástudatunktól, akkor lehetőségünk adódik jobban megérteni a fény természetét. Ennek legfőbb példája, hogy egy hasonló megvilágosodás élmény után, kétezer évvel ezelőtt, Buddha első kijelentései is a szenvedés okairól és megértéséről szóltak. Amikor fényt vetítünk egy témára, láthatjuk, hogy nem teljesen olyan, mint amilyennek azt először gondoltuk. Seraphis Bey a finom testek abszolúciója által eloldoz a régi karmikus magok kötelékéből, fényt vetítve a múltbéli tapasztalatokra, így megkönnyíti a létezést a jelenben. Ez a Kvintesszencia mélyebb megértést adhat a konfliktusok, a fájdalom és a szenvedés természetével kapcsolatban.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„010. Seraphis Bey légpermet, tértisztítás, kristálytisztítás, Egyensúlyüvegek tisztítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük