030. Szent Grál légpermet, Mária Magdolna esszenciája

12 500 Ft

Kapcsolódás a belső mesterrel: Mária Magdolna

Az olajzöld sugár mestere, a feminin női intuícióé, a szív kinyílásáé.

Engedd, hogy lényed kehelyként nyíljon. Légy te magad a Szent Grál, az edény, melybe felfogódik Krisztus szeretete.

Használd ezt az esszenciát a térben, ahol az energiát behívni szeretnéd. Fújd a tér 4 sarkába, és hívd be a fizikai világba Mária Magdolna felemelkedett mestert. Karjaid nyitott tenyérrel nyújts az ég felé, engedd be lényedbe a Logoszt, a szellemi teremtő férfiminőséget, légy te a kehely, a szeretet papnője.

Ez az esszencia sötétített üveg palackban 100 ml folyadékot tartalmaz.

Csak külsőleg alkalmazható!

Megtalálsz minket a Facebookon ITT

Youtube videók ITT

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj nekünk a lelekszinek@gmail.com címre

Leírás

Szín: Halvány Olajzöld

Sugár: Olajzöld, Halvány Olajzöld

Kulcsmondat: Befogadónak lenni az istenni energiákra

A Szent Grál és a Solar Logos Quintesszencia segít kinyitni a szívünket és elfogadóvá válni az Isteni teremtő energia felé, és elősegíti, hogy a Teremtő energia rajtunk keresztül áramolhasson. A Halvány Olajzöld hidat képez a Solar Plexus és a szív smaragdja között. Lényünk minden aspektusában segíthet befogadóvá válni, és közelebb kerülni a kreatív feminin intuíció kibontakozásához. Emlékeztet arra, hogy bármit is keresünk, ami valóban a miénk, azt az Isteni szeretet a megfelelő időben megadja.

Lady Nada, Krisztus és a Szent Grál között lényeges kapcsolatot fedezhetünk fel. Lady Nada a halvány rózsaszínnel a finom női energiákról szól. Lady Nada felemelkedett női mester, a női befogadó szeretet mestere, ezért ebben az esszenciában van jelen Mária Magdolna energiája, akit Krisztus hitveseként is emlegetik. Amikor a tiszta/vörös színeket összerázzuk, akkor a Lady Nada, B52-höz hasonló színt kapunk, mely szintén az önelfogadás, önszeretet, ölelő szeretet témáival van összefüggésben.  Amint egyre befogadóbbakká válunk, úgy valószínűbb, hogy megtaláljuk a Kelyhet önmagunkon belül. A Szent Grál & Solar Logos quintesszencia segít felismerni szívünk igazságát, hogy így tisztábban kapcsolódhassunk a Teremtő férfiminőséggel.

Ha közvetlenül az aurádba szeretnéd bevinni, használd a cseppentőset:

St. Grál & Solar Logosz

A Szent Grál esszencia rendszeres hasznábálatával lehetővé válik, hogy kibontakozhasson bennünk a Tiszta teremtő női minőség, a papnői energiák, és a beavatás, beavatódás a női méh energiáján keresztül.

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„030. Szent Grál légpermet, Mária Magdolna esszenciája” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük