018. Smaragdzöld Pomander – szívbéli harmónia, nyugalom

11 500 Ft

A smaragdzöld pomander gyógyír a szívcsakra számára, megnyitja és megnyugtatja a szívet, segít elmélyíteni a lélegzetet, ezért támogatólag hat bármilyen légzésterápia során.

Leírás

A Smaragdzöld Pomander gyógyír a szívcsakra számára, megnyitja és megnyugtatja a szívet, segít elmélyíteni a lélegzetet, ezért támogatólag hat bármilyen légzésterápia során. A helyes irány felé terel, hogy összekapcsolódhassunk saját szívünk igazságával. Konfrontációs helyzetben, vagy amikor nehézségeink akadnak más emberekkel, a smaragdzöld letisztítja érzéseink kommunikációját.

A Smaragdzöld Pomander megteremti a szükséges teret ahhoz, hogy megtaláljuk a saját utunkat, és hogy felszabadítsuk magunkat azokat a viselkedésminták alól, amik nem szolgálják a jövőnket. Segítségünkre lehet, amikor válaszúthoz érkezünk, és letisztítja a látásmódunkat, hogy új irányra lelhessünk.

A Smaragdzöld enyhíti az agoraphobia és a klausztrofóbia érzését. A béke érzetével ajándékozhat meg, és annak biztos érzésével tölt el, hogy saját terünk mindenkoron védelmet és tiszteletet élvez. Terapeuták és konzulensek könnyebben védhetik meg a klienseik és saját magunk közötti teret a Smaragdzöld Pomander használatával.

Mind az olajzöld, mind smaragdzöld Pomander kapcsolódik a térhez és az időhöz. Ebből következően javítják az emlékezőképességet. Amikor valamilyen kutatásba kezdünk, akkor a Smaragdzöld Pomander új kezdethez és tudatossághoz vezethet minket. Csillapíthatja a félelmeinket. Segít megtartani az egyensúlyt az esetleges érzelmi összecsapások során, és kaput nyit a negyedik dimenzió felé.

A smaragdzöld tisztító és fertőtlenítő hatással bír mind a környezet, mind a finom testeink számára. Összekapcsol a természettel. Segít kapcsolatba kerülni a Föld energetikai mezejével, és megtalálni a szívünk és a Föld közötti összhangot.

A szívcsakrához még egy szín-pomander tartozik: a rózsaszín. Amikor az égi szeretet tiszta fehére és a földi szeretet vöröse összeér, létrehozzák a rózsaszínt a szívcsakrában, lényünk magasabbrendű energetikai középpontjában. Különösen hasznos ez a térben ahol mi és szeretteink tartózkodunk:

Erről bővebben:

Rózsaszín pomander légfrissítő

 

Kedves Látogató!

Ha érdekelnek a workshopok és programok, esetleg szeretnél tanulni az esszenciákról, kérlek, kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„018. Smaragdzöld Pomander – szívbéli harmónia, nyugalom” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük